Beretning venner 2016

Midt i maj 2016 kom jeg ind fra sidelinjen og overtog ledelsen af cafeen, da den daværende formand forlod bestyrelsen af personlige årsager.

I samråd med Marianne Mortensen, der er næstformand og bestyrelsen er det pålagt mig at fremlægge beretning, for året der er gået.

Lørdag den 2. januar blev året sunget ind. Koret underholdt med sang og fællessang. Det blev en dejlig måde at starte det nye år på.

Lørdag den 6. februar blev der afholdt stort BANKO. Der var ca. 50 deltagere. Det blev en god eftermiddag med mange fine præmier. Tak til alle sponsorer.


Lørdag den 5. marts underholdt Bjergbankens kabaret med sang og musik, en festlig eftermiddag med fuldt hus, kaffe og lagkage.

Søndag den 3. april startede åbent hus med flere aktiviteter og gåtur til dem der havde lyst. Derefter hyggeligt samvær og lidt god mad og drikkelse til rimelige priser. Men vores ønske er, at endnu flere brugere havde lyst til at deltage.

Søndag den 8. maj var der igen åbent hus, med dejligt vejr og god mad.

Søndag den 5. juni, Grundlovsdagen. Åbent hus men ikke så stor deltagelse, måske var mange til møder andre steder, men dem der kom havde en hyggelig dag.

Fredag den 10. juni havde vi den store sommerafslutning, med 110 medlemmer plus orkester, personale og hjælpere. Vejret drillede lidt, så vi måtte dække op indendørs til 50 personer, men det lykkedes. Der var en fantastisk stemning fra start. Der var stort salatbord, grillet kød og kartoffelsalat og til slut kaffe og hjemmebagte Napoleonshatte (Tak til Inge P for lækre kager). Vores orkester underholdt, og der blev sunget og danset. Tak til orkesteret for god underholdning.

Tak til cafedamerne der laver et stort stykke arbejde. De starter kl. 8 om morgenen for at arrangere salatborg og sørger for at alt forløber glat. Tak.

Det blev en meget festlig og vellykket dag, og alle kunne holde sommerferie.

Søndag den 14. august startede vi igen efter sommerferien med åbent hus, dejlig dag med god mad.


Søndag den 4. september igen åbent hus med flere aktiviteter og træning til petanquefinalen.


Torsdag den 8. september blev der afholdt petanquefinale. Samtidig var der mad og drikkelse til billige priser, der var fuldt hus og god stemning.

Lørdag den 1. oktober med Virkedal Underholder. Det blev en festlig eftermiddag med vores orkester og solister. Det er en dejlig og morsom måde at underholde os selv på. Stor tak til orkestret og solister. Vi kan opfordre andre til også at deltage.

Lørdag den 6. november havde vi besøg af Ejler Holdt, der fortalte og viste billeder fra hans tur ”Europa rundt på motorcykel”. Det var en meget interessant eftermiddag.

Torsdag den 24. november startede julefrokosterne. Den første var med 50 personer fra gymnastikforeningen.

Lørdag den 25. november julebazar med salg af blomster, dekorationer, træværksted med mange flotte ting, tombola, amerikansk lotteri der blev udsolgt på rekordtid. Cafeen bød på gløgg, æbleskiver, kaffe, øl, vin og vand til rimelige priser. Der deltog ca. 100 gæster. Ikke helt så mange som tidligere.

En stor tak skal lyde til blomsterdamerne, som laver alle de smukke dekorationer. Også tak til træværkstedet og cafepersonalet, også tak til alle der hjalp til før og efter julebazaren. Tak til sangkoret under ledelse af Bjarne Rohde og pianisten Ib Berg, der underholdt med julesange. Det blev en dejlig dag.

Julefrokosterne fortsatte hver dag i 2 uger. Ca 310 medlemmer deltog. Det fungerede perfekt, og maden fik megen ros. Det blev nogle festlige dage med god stemning.

Til slut vil vi gerne sige tak til jer brugere af huset, uden jer ingen cafe. En stor tak til cafepersonalet for det store arbejde I udfører hele året. Tak til receptionisterne, der træder til, hvis det kniber. Jeg syntes, vi skal give dem en stor hånd. Tak.

Tak til bestyrelsen og cafepersonalet for den venlige og positive måde I modtog mig på, og tak for godt samarbejde.

Tak til Aktivhusets bestyrelse for godt samarbejde

Jytte KnudsenAktivhuset Virkedal
Mågebakken 80E
5250 Odense SV

Tlf: 66 17 05 54 - Mail: virkedal@virkedal.dk